ispiši  dodaj u favorite  pošalji prijatelju  Share  Share
pitajte me
Facebook Twetter MySpace Youtube
Naslovnica Događanja Izborni program Upoznajte me Multimedija Vaš doprinos Blog

Donacije

Specijalna bolnica za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra

10298 Bistra

Bolnička 21

Matični broj: 3224244

Žiro-račun: 2360000-1101244382 (Zagrebačka banka)

 

Ukoliko želite podržati predsjedničku kandidatkinju Vesnu Škare Ožbolt, donirajte svoj prilog na gore navedeni žiro račun jer Vesna Škare Ožbolt planira i sama donirati sredstva za kupovinu najnužnijih potrepština za mališane, njih oko stotinu, koji su, na žalost, osuđeni boraviti u bolnici. Mališanima najviše nedostaju Tetra pelene, pidžamice, čarapice, posteljine i ostale dječje potrepštine.

Kada smo prije desetak dana kontaktirali ravnatelja bolnice dr. Weissa s pitanjem što im najviše treba, naglasio nam je da se Tetra pelene troše u ogromnim količinama i da im doista trebaju. Zato bih vam bila beskrajno zahvalna kada biste mi se pridružili da im zajedno pomognemo.

Posjetitelje ove stranice želimo informirati kako je i premijerka Jadranka Kosor dok je bila potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti tradicionalno tijekom pet godina posjećivala mališane u bolnici Gornja Bistra, uvijek ruku prepunih darova. Kako je gđa Kosor danas premijerka, možda se dogodi da neće imati vremena doći za Božić, te bismo htjeli osigurati da ih ipak netko od nas, političara, posjeti. No, koliko god nas došlo – a to je ujedno poziv i vama, dragi moji sugrađani – neće biti previše. Posjeta novih ljudi i novih prijatelja ovim mališanima uvijek nedostaje. Zato vas molim da me podržite i pomognete da zajedno uljepšamo Božić tim mališanima.

Vesna Škare Ožbolt

 

Audio-video galerija